trena trena treeeeena

fan, när ska man börja röra på dököttet igen? känns helt meningslöst när man ska på festival tll helgen, snacka om att supa pengarna å helvete. nää, det får bli gratis träning på hemmaplan tror jag... men när, jag har fan inte tid! på tisdag får det bli, men ska vi fika då eller inte. ann och jag planerade lite tidigare på dagen... och nästa vacka kommer jag jobba eftermiddag så då blire ju ingen träning på davids direkt... buhu, får beslutsångest, vet inte hur jag ska göra.

sweet saturday

Än en gång blev det midsommar och trots att det ite riktigt blev som jag och min karl hade tänkt oss, så blev det en otroligt lyckad kväll!
Den började så smått hemma hos Carlson där vi drack öl, vin och skumpa, mumma! Ett strot gäng blev vi, Robin, Jag, Jossan, Sandra, Sofie, Kristin, Madee, Emelie, Alex, Olle och Oscar. Senare ramlade även Erik in, och ännu senare Ann, Jocke och Kejsen:P efter att ha förfestat drog vi till en Riot där det var husfest Bigtime! Mycket trevligt måste jag säga!
Festen gick tillslut mot sitt slut och Jag, Bobbin och Emelie traskade hemåt i regnet. blev lite blött, me tillslut var vi hemma:) kekade mackor, drack vatten och kröp ner i en varm säng. det var midsommarn det!

nu sitter här och försöker fördriva tiden så jag inte går och lägger mig för tidigt. I vanliga fall är jag supertrött på kvällarna och somnar 10-11, men nu måååste jag försöka vara vaken, ska jobba natt från 22.00 imorn...:S
har varit så oerhört skönt med den här helgen, jag bara njuter! man uppskattar verkligen att få sova på mornarna när man börjar 06.00 varje dag >.<

längtar som fasen till Peace&Love också, ska börja packa redan i morgon lite smått, hehe^^ måste dra till Jysk å inhandla ett billigt tält också så man har någonstans att sova:P dessutom måste jag ha med lite proviant, typ nudlar och riskakor, yummie! låtarna jag ska ha till blandbandet är iaf bestämda nu, så det ska jag fixa å trixa lite med imorn också, måste ju ha med bra musik så v kan slåss med de andra Campen:D

För övrigt har jag köpt en systemkamera, fick pengar till det i studentpresent:) blev en Canon Eos 400D med tillhörande objektiv. Köpte med ett teleobjektiv, väska, minneskort och stativ också, ett riktigt kalasköp med andra ord! så nu måste jag ge mig ut och fota, ska bli sköj:)

neee, nu räcker det med tidsfördriv, ska krypa till kojs!