Sista föreställningen!

Shit, det har ju nyss börjat och ikväll kommer det redan vara förbi! Känns väldigt konstigt att ha jobbat med en föreställning och en roll i 2 månader, och sen ska man bara spela föreställningen i två dagar... Fast det ska bli lite skönt också, att få in dom vanliga rutinerna och arbetstiderna igen.

Igår hde vi premiär, och det var jävligt nervigt måste jag säga!  Vi dansade fel, vi missade repliker och ljudet harvade sönder, men annars gick det hyfsat bra.

På kvällen gick det i det stora hela bättre. För mig personligen kunde det även ha gått jävligt mkt sämre än vad det gjorde! Mellan första och andra scenen som jag är med i var jag tvungen att byta mygga pga att den tydligen inte gick in i ljudsystemet eller nått... Jag hade typ 1 minut på mig vilket inte är så mkt när man krångla av sig den gamla mygga ur kläderna, i med den nya och tejpa fast den ordentligt. Men in till nästa scen kom jag iaf! Tyvärr satt inte myggan fast så bra utan stod rakt ut från kinden... Dessutom ramlade min näsa av. Mitt i en av mina repliker. Hade det varit en vanlig repetition hade jag ju börjat asgarva!!! Men nu var det som om jag inte hann å tänka så mkt på att den ramlade av, utan jag var tvungen att fortsätta direkt. Så jag räddade upp situationen ganska snyggt, och efteråt var alla jäkligt imponerade av min professionalism, HAHA :P
I andra akten limmade vi fast näsan ORDENTLIGT.

Och igår var Jullan här i min korridor, så vi fick kramas lite och snacka;) Så kul att träffa henne, det är fan nästan 1,5 månad sedan sist! Ikväll får vi träffa förra årets elever som också kommer och kollar på föreställningen. Det ska bli riktigt kul det med!

Nu måste jag hoppa in i duchen och göra mig lite snygg, ska inte till Kalmar om nån timme och möta upp min släkt ;)

Hade bäst alla! PUSS

oh my gosh, oh my gosh, oh my gosh!!!!

Vi har fått svar från en av skolorna, och vi har kommit in! det känns helt sjukt, men det är saaaaant!
Det är en musikutbildning med dans på Kingston University i London, 3 år. Vi har bara skickat in ansökan via ucas, vi har alltså inte skickat någon auditionfilm eller någonting, och ändå kom vi in! antingen så betyder det att dom inte har så många sökande, eller att dom tar in oss bara för att vi är kommer från utlandet och dom vill ha en mer internationell skola. lite konstigt är det ju hursomhelt, men roligt ändå! fast det var nått om att dom ville ha någon kvalifikation verifierad eller nått, men jag skickade ett mail nu och frågade vad dom menar:P käns så skööönt att ha något att välja på iaf! då kan man liksom ha något att utgå ifrån och ta ställning mot:)

ringde till valsverket idag också. ska dit på audition den 21, och det ska bli skitkul faktiskt! kör min gamla vanliga auditionlåt, lika bra att nöta ut den medan man kan! hoppas att jag hinner göra lite annat också, än att bara vara på valverket hela helgen ^^

nu ska jag sova, imorn blir det en lång dag med provsminkningar, dansrep, tv4 och genomdrag! puh a puh...

Hade bäst allihop, jag svävar på moln och drömmer om England:)

PUSS<3 

I'm fine but I hear those voices at night sometimes

Lördag natt och halva hegen är kvar :) Ska bli sååå skönt att slappa fram till 15.00 imorn!

I fredags hände npgot väldigt skumt och lite creepy. Elias och jag hade bestämt oss för att festa loss lite och börja kvällen med en kall öl i bastun tillsammans med jonas, david och tove. när vi kommer ner till bastun upptäcker vi att vi inte är ensamma. tydligen kommer det en massa gubbar och bastar i skolans bastu varje fredag, och en av dessa gubbar ahde valt att stanna kvar lite extra länge i bastun. naken.
vi tyckte ju alla att det kändes lite konstigt och obehagligt att sitta där med en främmande man utan ens en handduk på sig. men samtidigt ville vi ju inte strunta i att basta bara för att han inte fatta att han borde dra därifrån.
så där satt vi allihop, men en efter en droppade av och efter ett tag var det bara jag, elisa och gubben kvar. jag satt och seriöst och funderade på om det var en äkta blottare vi satt där med, och man kunde ju inte undgå att tänka igenom alla stagefighting-trix vi lärt oss en gång extra. Men gubben anföll oss inte, och vi kunde basta klart utan att bli störda!

Idag har det blivit med bastande, men utan nakna gubbar! Vi drog in till Kalmar runt lunch, till äventyrsbadet. Där åkte vi rutschkanan utan att slå några fartrekord, vi simmade 40 längder och vi badade i bubbelpoolen 3 ggr! Det var jävligt skönt måste jag säga! Så avslappnande, nästan som massage :P

Sen mötte jag upp Nadja på stan, drog till donkan och tog en pizza, sen kom resten av vårt 10-manna-gäng som skulle käka pizza ihop. Det blev en havl kebabpizza, och den satt som smäck! Därefter avslutades kvällen med Män som hatar kvinnor, vi satt på 2:a raden och jag fick lite lätt nackspärr i bärjan men vande mig ganska snabbt ändå. Nu längtar jag sjukt mycket efter tv-serien!!!! Visste ju att den där boken skulle bli en jävla bra film ;)

Har fått svar från ännu en skola i london som vi ska skicka DVD:n till, jäkligt bra att vi knåpade ihop den där förra helgen faktiskt! Har även bokat hembiljett till den 20:e. Då komer jag hem en helg, sen drar vi till Berlin med klassen på måndagen. Ska passa på att gå på audition för den där musikalen dom ska sätta upp på Valsverket därhemma också, ska bli skitkul!

ne, nu kanske man skulle ta och sova och utnyttja sin ledighet till vila, eller nått...

Ha de bäst alla!
ciao