jul08

så var den över i år igen, julen. det jag förmodligen kommer minnas mest från det här årfet är hur glad Birk blev över späckhuggaren (rädda willy!) som han fick av mig. den fick följa med överallt, till matbordet och äta smörgås, han var med och byggde ihop bilar och spelade spel, och när han inte fick vara med var mamma caroline tvungen att hålla hårt i honom så han inte skulle försvinna :)

jag själv har fått finfina julklappar, bla en massa strumpor som jag behöver då alla mina strumpor trasats sönder på danslektionerna. Fick ett högtalarpaket till datorn med baslåda som jag provat. dom dunkar rejält kan jag säga!!
Fick Kent-boxen <3 och två böcker och tofflor och lite annat smått och gott.

usch, det känns som att lovet kommer gå så jäkla fort. Nu hr man precis börjat komma in i det och vänja sig vid att ha föräldrarna hängandes över en, att kunna ta bilen när man vill och att göra sin egen frukost.
Men man har ju så mkt man vill hinna med! Träffa alla, slappa, öva monolog&sånger, käka godis och gå på bio och festa...

idag blir det väl lite party iaf, träffa madde och gänget :P

this is the draem of win & regine - final fantasy
over an over - hot chip
bunny - zeigeist
world of it's own - magnus tinsek

69 lovesongs - the magnetic fields

bling&tingeling

ääääääntligen är det helg, och sammtidigt känns det så tomt. Hela veckan har jag och klassen praktiskt taget bott på Kalmar teater, från 9 på morgonen till 8 på kvällen, och nu är det slut med det.... Så skönt att få sova ut, att få käka frukost utan att stressa, att hinna med att göra något annat än att sjunga upp, repa text och packa ihop grejerna inför nästa dag. Men samtidigt känns det så konstigt att det är slut på förställningen, att vi aldrig mer ska göra den. buhu.

Igår kom hela tjocka släkten hit för att se den sista föreställningen av de 8 som vi gjort. Stämningen var på max, och trots att allt kanske inte satt 100% som det skulle så var det ju hur kul som helst! Alla var lite extra nervösa och därigenom extra fokuserade :P

Efteråt följde Ellanbellan med hit och sov här hemma hos mig i korridoren :) Vi festade lite lugnt i 6:an tillsammans med många ut klassen, men jag var så sjukt trött så det blev inte så mycket dans och sånt utan mest chill. Sen tog vi ett parti biljard, som jag vann såklart ^^ HAHA!
kl 01.00 gick vi och la oss, och det ärb jag ganska stolt över ändå eftersom jag var lika pigg som en sackosäck ungefär.... Men när vi sovit i typ en timme vaknar vi av att väggarna skallrar och det dunkar i hela huset. Då har alla galna partymänniskor dragit på skolans nya högtalare nere i trapphuset där ljudet typ blir 1000 ggr högtre eftersom det ekar sig upp genom hela huset! V i blev galan och jag sprang ut i morgonrocken och sa till dom att nu fick dom faktiskt sänka volymen lite, som den 80åring jag är :D Det gjorde dom tack och lov, men då drar väl min granne på övervåningen på sin musik såklart! och han lyssnar på TUSEN BITar, den av alla låtar!!! då blev det öronproppar i, så tillslut kunde vi somna om och sova resten av natten....

Morgonen här har varit oerhört stressig. Alla har släkten på besök som vill fika och dricka kaffe. Vi fick skramla ihop alla muggar vi hade för att vi själva skulle kunna dricka te till frukost och så att Toves släkt samtidigt kunde få sig lite kaffe. Men då kommer ju såklart min stora släkt också, så det blev trångt och jobbigt och det fanns inga muggar lediga. Så dom fick sätta sig och vänta i mitt rum medan jag käkade frukost och Tovesfamilj fick dricka upp sitt kaffe. Elisa fyller år idag också, så vi hade planerat in en äkta engelsk frukost till henne med bacon och ägg och grejer... Vi fick ju till et, men shit vad rörigt allt var!
Sen efter typ 30 min kunde jag äntligen fika med la famillia.... trist att det är så jäääävla ofäscht i vårt kök också eftersom den satans människan som har sopvecka nu inte verkar bry sig ett skit om det, plus att vi tror att hon åkt hem lver helgen. Kul, ett berg med sopor som ingen vill ta ut, en massa disk och föräldrar som går och grymtar om att det är ohygieniskt och bla bla bla....
Usch, så tråkigt att det nästan mest kändes jobbigt att ha dom sittatndes i mitt rum.... väntandes på kaffe, medan jag irrar runt och försöker diska, käka frukost och prata med alla samtidigt.... Tur att det är jul snart så man får en ärlig chans att faktiskt ägna lite tid åt dom på riktigt!

saknar alla er kömpisar också... jag kommer iaf hem fredagen den 19. så den helgen får vi frösöka träffas lite, ni som kan :)

nu ska jag fixa lite med julkort och sen sätta mig i studion!

PUSSAR