en riktigt ledare

ledde en idrottslektion med min underbara klass idag. basketbollar studsade och flög i hela salen och jag är glad om hälften av de som var där hörde vad jag sa när jag förklarade övningarna. fi med knuff-basket blev det, den här gången också! tror typ att 5 pers har haft det på sina lektioner (jag blev väl den &.e då antar jag...) skönt att veta att man bidragit till att tjata ut en av de övningar som faktiskt varit roliga på idrotten!

den här veckan har inte varit helt hundra måste jag säga. vet inte vad det beror på, om det är stress inför projektarbete eller att jag bara haft dåliga dagar. igår skulle vi börja redigera filmen vi gör till CTV. men självklart hänger sig datorn när precis lagt in allt i datorn och börjat redigera lite msått. inget var sparat av det vi hade gjort den senaste timmen. fan vad meningslöst det man gör är ibland.crap.

och alla jossans PA-bilder har förstörts, buuhuu. hoppas vi hinner ändå till det datumet vi bestämt. skulle vara rätt bra. är ju ganska viktigt att få allt klart kan man ju säga.

imorgon blir det barnkalajs hos viggen å birk:) massor av tårta och fina presenter såklart. gympabrallor och en t-shirt med matchande vettenflaska, allt i blått. skulle vilja se honom skutta runt på det där barnträningspasset, cutie:D mina ungar det där!
sen blir det mys med älsklingen hoppas jag... <3

har fastnat på america med razorlight btw:) världens finaste

Yesterday was easy
Yes I got the news
When you get it straight, but stand up you just can't lose
Give you my confidence, all my faith in life

Dont stand me up
Don't let me down
I need you tonight
To hold me, say you'll be here
To hold me, say you'll be here
To hold me, say you'll be here
To hold..

framtiden?

som sagt vet man ju ingeting om den. och allt är bara suddigt, önskar man visste vilka konsekvenser det man gör skulle få... och kan man någonsin göra något rätt? allt jag gör och säger verkar iaf fall bli fel... ibland kanske man bara borde sluta prata, inte säga en massa saker. då skulle kanske allt lösa sig till det bästa. tyvärr brukar det inte fungera, det har jag märkt. jag får istället förtränga framtiden. då kanske den stannar där den är utan att störa mig nått mer. kanske.

duuktig!

jag är så duktigt. eller, ja, lena och maria och jag var iaf väldigt duktiga som körade lite idag trots att resterande 6 pers inte kunde (jepp, jag sjunger i kör, cooolt va??)
stressfaktorn var ännu en gång på topp när projektarbetet kom på tal. vad har jag gjort alla dagar fram tills idag? redigerat:nja. planerat plan B:näää. börjat fundera över PM:et: ööhhh...nej.
ooorlar inte heller! var har vaktmästaren tagit vägen? honom måste vi få tag på... och varför har inte skrivaren kommit än? kommer skrivaren överhuvudtaget att komma fram till skolan och fungera innnan vi tar studenten så att vi kan skriva ut fotona till utställningen? buuuäää och snyft. måste ringa helge den här veckan och fråga om dealen om Kulan fortfarande gäller också- hope it does:)

var hos mormor och morfar idag igen (våldgästar dom lite då och då när jag vill ha mat och/eller sällskap). mamma var där också, hade varit och hämtat finfina kläder vi beställt från gudrun sjödén. sååå typiskt, för mormor bestämde sig för att betala rubbet, och vad hade jag beställt? jo, ett par benvita fingervantar för 95 spänn... yeeaahh. fast man ska ju vraa glad att man överhuvudtaget fick nått gratis! bortskämd är man:P

sen blev det fiskbullar till middag, mums! satt ju bättre än en soppa överfylld med grönsaksbuljong och mackor med feeeet ost som vi fick i skolan.
kollade lite klipp från nyhetsmorgon nyss med massor av bra band å så som varit där. moloptov vadj u meed, det gjorde ju inte saken sämre direkt;) (hmmm, var det där en underdrift eller vilken stilistik ska man kalla det för?) satt med analysen av reklamtextenförut, så nu är man lite insnöad på det.... men åter till molotov! så bra, så bra:P de skulle ju inte göra nått om dom kom til Hultan. shit, på måndag är det första bandsläppet! hoppas de blir nått bra så man kan bestämma sig på riktigt att man ska åka:)
ett annat bra band var med också. consequenses hette dom, måste testa å ladda:P har bara deppmusik i mediaplayern just nu, måste bli ändring på det!
imorn äre sovmorgon och jag är glad. för dagen är kort, vi ska hitta vaktmästaren, prata med tavel-pasparotou-mannen, jag ska fika/keka med lena och sen blire fettförbränning. och gos på kvällen med älschklingen:D hoppas jag;)


baahh, dags att ta en spindelharpan till!


måndagar är bara skit

vilken meningslös dag! här har man suttit i snart 2 timmar utan att egentligen göra nått vettigt, förut sov jag/kollade på tv och därimellan åt jag mat. annars har jag inte gjort NÅGONTING! blir fan deprimerad av att bara sitta....
tur att jag kommer att ha mer för mig sneare i veckan:P då börjar jag säkert klaga över det istället! imorn blire iaf sång och musik och sen träning. skööönt:) och förhoppningsvis date med karl'n min, om han orkar(?)

sitter här och tycker att in flames nya låt är bra för övrigt. skrämmande det här! dags å dra sig ner mot soffan snart innan jag börjar lyssna på ännu värre band än in flames. lite grey's anatomy imorn, me like^^ längtar som fasen, trodde tom att det var idag, tills jossan sa att det inte var så... och me liike McDreamy;) min McDreamy tränar just nu... så det blir kallt i sängen inatt också antar jag. öööööööhh, deprimerad!! och patetisk såklart för att jag känner mig deprimerad, hahaha! nee, nu måste jag ge mig med att sitta här. om jag ända ska skriva kan jag ju skriva om nått bra!
som att nytt datum till mando kommer snart, de e ju bra! och att jag ska till kusinvitamin elin på lördag:) man mår alltid bättre efter att ha träffat henne:) och annars har jag ett ganska perfekt liv faktiskt, man får ju tänkta så. finns ju dom som har det värr, det har jag fått veta ett antal gånger... nemen nu kommer det igen! att det ska vara så svårt att tänka positivt ibland, fattör inte!! aja, en sak som är riktigt bra iaf är ju att Roll On ska bli tv-program, och är tabitha med sååå vet jag ett program som jag ska följa iaf;)

!guacamålööö, än mosööör!" asg* ^^

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!