finfredag

Idag har vi sovmorgon, men jag var ändå uppe med tuppen och tog en promenad så som jag lovat mig djälv att göra. sen blev det en god, lugn frukost där man kunde istta kvar och snacka utan att behöva tänka på när lektionen skulle börja, skönt!

Tog mig, tack vare denna sovmorgon, tid att lyssna på p3 såhär på morgonkvisten, morgonpasset tror jag väl att programmet fortfarande heter (?). Där pratade dom om finfredag, om att man kan ta vara på fredagarna och klä upp sig lite extra och vara lite snygg för en gångs skull, så jag tänkta att jag ska göra det :) här går vi ju för det mesta omkring i träningskläder eller mysbrallor, och man kan bli så jäkla trörr på det ibland! Ikväll blir det även avfärd med halva klassen in till Kalmar för att se nyårsrevyn (helt gratis!!!) för dom behövde tydligen ha lite extra publik... ska bli så skönt att få koppla bort från Lysistrate ett tag, det har varit ganska snurrigt den här veckan. man somnar med låtarna och replikerna i huvudet, och man vaknar med detsamma. pust. helst sjukt att dety snart bara är  4 veckor, 4 VECKOR innan vi ska in på teatern. och vi har väldigt mycket kvar att göra. men det löser sig nog, det brukar det ju göra.

Helgen blir nog inte heller så avkopplande som man hade hoppats. måste öva dans, dans dans om jag ens ska ha en chans att komma in på en skola, måste öva audition-sånger, alla mina repliker, kolla upp en ny monolog på svenska osv osv... listan tar aldrig slut.
längtar sjukt mycket till lovet nu faktiskt, även om jag kommer behöva jobba hårt då också. men det blir i en annan miljö och då ska jag inte ägna mig nått åt Lysistrate utan bara åt audition-träning!

Har iaf bokat Hultan nu, och jag lbir så lycklig av att tänka på det! det är nästan så att man blir 17 igen, hehe:P
Åhhh, sommar och en massa glada, fulla människor, bra musik, tälthäng och bad i ån och langos!!! I can't wait :P
måste lyssna in mig lite mer på killers nu också, men elisa har alla skivorna så det borde inte bli något problem!

Har faktiskt jobbat lite i veckan också, hör och häpna! Skolan hjälpte ÖB att inventera och för det fick varje person 250 kr. inte värlens bästa timlön, tog typ 5 timmar, men iaf :P så jg funderar på att kanske köpa lite goa filmer om det räcker till det, typ smala sussie och tillsammans, sånna där som mn vill ha men aldrig köper, haha!
Eller så sparar jag det till Berlin, för det är dit vi ska åka med klassen! Läääängtar :D

nu måste jag byta till finkläderna här! Puss<3

livet i stödord

Skriver ett lite kortfattat inlägg för jag måååste verkligen gå och duscha snart!

lördag: fest i kalmar, cider, duscha, snygga till sig, klädångest
veckan: stressig, fullspäckad, komponerande, spelning i borgholm, scenrep som "gubbe"
helgmat: korv med snabbmackisar, kyckling med ris och svampsås, mums!
bästa denna veckan: att Killers kommer till hultan och att jag ska dit!!!!
bästa förra veckan: att jag fick ett kusinbarn till: Idun
saker jag längtar till: att sandra ska komma hem, att gå på jesus christ superstar, att mysa med Idun och dom andra två busfröna, hultan ^^

nu: dushen!

Pöss!

here goes 09

sitter här och funderar på om det är nått jag glömt att packa ner. åker tillbaka till öland imorn, vilket känns såå konstigt efter 2,5 vecka hemma i vintersnö och jsut nu 20 minusgraders kyla! det känns alltid så jobbigt att åka, att sitta i en bil i 6 timmar, att se hela dagen rulla förbi. Men sen när man väl är där så kommer det ju kännas helt fantastiskt igen, som det alltid gör :)

Det har varit ett härligt lov, det började med en helg hemma, sen två dagar i gbg hos elisa och nadja :) och efter det gick jag verkligen in dvala! Så skönt att bara få slappna av och inte gå upp tidigt, öva på något hela tiden eller alltid ha någon runtomkring sig. det var    lugnt    och    skönt   ! Trodde också att jag skulle sakna klassen mer än vad jag gjort, vilket iofs är skänt för det är ju jobbigt att hela tiden längta efter att få vara någon annanstans! nee asså, nog för att Karlskoga är litet och lite tråkigt emellanåt, men hemma är ändå hemma!

men nu är det dags för 2009, och det kommer bli ett jäkligt bra år om jag får säga det själv;) en 2-akters musikal på kalrmar teater väntar oss, vilket innebär en massa jobb men också en massa kul! det ska bli så roligt att få jobba med vår klass mot en sån stor grej, jag tror vi kommer fixa det hur bra som helst :) Och sökningar till både london och svenska skolor, Jesus Christ Superstar i malmö, klassresa, londonresa, brorsans student, festivalsommar (PIP bokat, funderar starkt på Hultan^^) och sen en mystisk höst som jag inte riktigt hr några planer för ännu...

Och så kommer ju Sandra hem i februari, och det ska bli så kul att träffa henne igen :)

nej nu måste jag ta hand om den sista tvätten och packa det sista, får ju inte glömma något viktigt!

Puss på er alla!