kaviar-mannen

hej bloggen!

är nog inne på min värsta vecka ever här i colchester. inte pga hemlängtan eller dramaqueens eller sjuka, utan enbart för att det är så jäkla mkt att göra, och mina 24 timmar om dygnet räcker inte till!

I helgen skrev jag klart min uppsatts som i slutändan blev 14 sidor lång (37 med Appendices!!!). Lyckdes klämma in en jävla felaktig referens också i den också, så nu går jag och irriterar ihjäl mig på det, fst det egentligen inte spelar så stor roll.

Imorgon ska jag berätta en Grimm-saga för klassen på 3.5 min. Den är såklart för lång, men jag oooorkar och kan inte korta ner den mer nu, så det få bära eller brista med tidsgränsen helt enkelt.

På måndag har vi ett musikteoriprov på allt vi lärt oss under första terminen.... jippi yey. Så så fort ja är klar med sagan imorgon så är det bara att börja hårdplugga på teorin...
Kusin vitamin flyger till landet idag, och jag ska spendera hela min helg med henne i London, så jag har inte mkt tid på mig att få in allt detta i min lilla skalle!

Helgens höjdpunkt var ju iaf pool-night med Kevin uppe på Uni of Essex! Vi var helt klart värda det efter hårt slit med uppsattsen hela dagen :P så det blev några omgångar biljard, lite guitar-hero, snake-bite och sen in på nattklubben som jag lyckades komma in gratis på efter många om och men... Där inne var det värsta bra coverbandet och vi skakade rumpa!
När vi kom hem blev det treditionellt fyllekäk med bagels, finnscrisp, kaviar och ost. Kevin upptäckte osthyveln och åt upp all min ost, haha. dessutom provade han på den svenska kaviar'n som han nu är kär i och har önskat sig i födelsedagspresent! bra killen den där kevin ;)

sen klämde elisa och jag ihop oss i min lilla säng för att kevin skulle få sova i elisas rum... ujuj vilken kväll!

nej, nu mååååste jag plugga lite, skärpa mig, ta mitt ansvar!

ciao


let it rain on me, let it rain

SUUUUUCK....! Idag har jag verkligen ingen motivation till någonting! sitter och försöker jobba med min fairytale-assesment och character-work, men fan vad svårt det ska vara. Vill bara krypa ner i sängen, läsa Eclipse och somna och drömma om Edward, HAHA! det är farligt att läsa dom där böckerna när man behöver ha tid till att göra annat viktigt, verkligen livsfarligt.

idag började det snö igen. hoppas verkligen inte att skolan är stängd imorgon igen, för då blir jag förbannad på riktigt! men så länge det inte snöar under natten så är det nog lugnt...

på lördag blir det London. som jag behöver London just nu!! lite liv och adrenalin :)
ska kolla på Oliver! och Cirque de Soleil <3 Det kommer vara asbra, I know it. och det är på Royal Albert Hall, vilket känns lite mäktigt faktiskt!

Sen är det bara två veckor tills kusin vitamin dyker upp i landet, wiiii :D har varit allmänt sentimental idag och kollat på gamla bilder från hultan, bullis, tider då jag hade megalångt hår, var ung haha. nu går man sakt men säkert mot 25 och sen 30, fiiiifan. därför ska det bli lite skönt att träffa folk från hemma, 30åringar som kan få mig att känna mig ung, haha :P

nee, öva lite character kanske, sen käka grapefrukt, kanske kan få mig lite pigg!

ciao wow

tänkt vad lite snö kan göra

wow, tänkt att man skulle få vara med om värsta snöfallet på flera å här i england, haha. det handla om 1,5 dec ungefär :)
Skolorna stänger, bussarna får panik och folk är överlyckliga över att kunna göra snögubbar! Kan ju inte säga att jag klagar, vi har flera inlämningsuppgifter som man fått chansen att jobba med så pass att man kan slappna av lite framöver. Men det är ju hur kul som helst när man tänker på vad som skulle krävas för att få dom svenska skolorna att stänga!
Imorgon är det tänkt att det ska vara öppen iaf, om inget drastiskt händer med vädret under natten. Tur det, för imorgon har vi både jazz och ballett och det vill man ju inte missa...

Har varit jävligt produktiv under ledigheten tycker jag, skrivit nästan en halv uppsatts, läst ut New Moon och lärt mig räkna ut hur man skriver dur-tonarter och räknar ut deras paralell-tonarter, heja mig :D

Ikväll fick jag äntligen se Avatar igen, och den här gången i 3D! det var precis lika bra som förra gången, vilken film alltså! Insåg att sist jag var på bio två gånger på samma fillm var 1997, när Titanic visades... Han kan verkligen göra film, den där Cameron ^^

Åt resterna av indiska maten som vi beställde igår, yum yum. Så jääävla gött att dom kör ut maten till en, speciellt i det här skitvädret! Men imorgon är det alltså dags för att komma tillbaka till verkligheten, om allt går som planerat. Fast det är ju det man vill egentligen, jag betalar ju inte pengar för att sitta hemma på rummet och glo.

Nu ska jag börja på Eclipse - tredje Twilightboken :P ska bli kul att äsa en bok som man inte vet storyn i, haha, blir lite törrt i längden!

Sleep tight, sweet dreams <3