julstämningen nalkas!

idag har vi repat julsånger heeeeela dagren känns det som! och vem är körledare, om inte jag? Ibland är det så satans jobbigt att hålla i allting, just i vår klass kan ju inte folk hålla käften i en sekund heller, så man blir ju lite lätt galen stundtals... men det ska bli roligt att få sjyunga låtarna iaf, redan nu på söndag är det dags för den första julskyltningen då det är första advent :)

Något inte lika roligt är att min telefon har gått sönder! Jäkla thailand säger jag bara man ska inte köpa grejer där... Det konstiga är ändå att jag inte anv'nde den nånting i lördags, för batterierna tog slut på kvällen, så den låg mest i jackfickan och skramlade. Sen på söndagen när jag hade laddat den hela natten så fungerade in touch-screenen längre! Jag försökte med allt, såsom man gör, jag tog ut batteriet, jag tog tom ut minneskortet, jag slog av och på av och på, men det fungerade inte ändå... Så nu sitter jag här med min gamla svindåliga samsung istället. Har iaf fått kontakt med ett seviceställe i Kalmar där jag ska lämna in den, förhoppningsvis redan på onsdag. Enligt han jag pratade med skulle det kanske bara kosta 800 kr och det är ju faktiskt helt okej!

Nu ska vi snart dansa också, ha iiingen lust, men det är väl bra för mig. Måste se till att få tid till att öva sånt och monolog i veckan också, har verkligen slarvat med det den senaste tiden...

NU lackar det snart mot jul, shit vad fort tiden går!!!

tjingeling

på öland igen

är tillbaka på skolan igen efter lovet, och det känns både skönt och jobbigt... Skönt att träffa alla gein, vi hade världens kramkalas i söndags kväll!! Skönt med dans musik och teater igen, skönt med rutiner och eftermiddagsfika och studion och mummmig frukost (även om frukosten därhemma första helgen höll riktigt hög klass också^^)!
Jobbigt att gå upp på morgonen, hade precis vant mig vid att kliva upp vid 10 :P jobbigt att vi har höstshow om bara 9 dagar utan att ha en aning om hur vi ska få ihop allt! jobbigt att vara förkyld, vet inte om det beror på att jag ä tillbaka på skolan eller på att det blivit kallt..

Idag har vi haft rep hela dagen känns det som, och det är så resten av veckan kommer att se ut också! Vi har haft körrep och kört igenom låtar som ska vara med på höstshowen, men också sånt som ska vara med på julföreställningen.
Sen var det dans och jag mådde illa största delen av tiden, men jag var ändå tvungen att skärpa mig och försöka att sätta dansen eftersom jag står näst längst fram! fast den blir nog rolig, värsta musikaldansen med svarta hängsleno och hattar ^^ Nu har vi även beställt hattar till alla i klassen och fått låna ett par extrahängslen från byteatern, så nu är snart allt fixat :)

Har även haft gitarrlektion som väl gick sådär... :P Ska ta tag i att köpa en gura nu, å man kan öva på rummet lite mer.
Efter det har jag egentligen inte gjort så mkt, suttit här och kollat upp lite ansökningsdatum och pluggat på monologen. Känner mig lite krasslig, förkyld, så det kanske är bäst att bara ta det lugnt och inte riskera att smitta ner nån mer...

Imorgon ska vi iaf få se doklumentärfilms arbeten - dokumentärfilmer! ^^ Fick sluta vårt rep tidigare så att vi skulle få tid att kolla på det :) Och på torsdag ska vi på en teater - Orfeus, det ska bli skitkul!!! Älskar studieresor, hehe:P

Nee, nu ska jag nog läse lite bok eller kanske kolla om någon kollar på tv nånstans... Och käka ett stort rött äpple!

tjing