hemma på ön

då var tbax på ön då för en stund! åker ju till GBG på onsdag kväll så det känns väl lite onödigt på ett sätt, men på ett annat sätt bra för man vill ju inte gärna missa en massa lektioner med dans och sång såhär inför sökningen.

Idag på kvällen när vi dansade kändes det osm jag sträckte mig, vilket inte är så bra om man blir stel och så. Jag liger ju inte så superbra till när det gäller dans ändå, men man vill ju ändå kunna göra sitt bästa på sökningen...
Men jag blir alltid lika happiiii när jag tänker på att vi på söndag flyger ifrån detta lilla land och drar till London och vårt (kanske) framtida hem :) Det ska bli jäkligt kul och intressant att hälsa på skolorna, hoppas att dom är så bra som vi tror :P

Och vi har fått Liedbergssalen om ommålad, till svart svart svart!!! det är jävligt snyggt faktiskt, och ser oerhört proffsigt ut tillsammans med nya trägolvet också! man blir helt lycklig av att vara därinne:)

Fick reda på idag att det bara är 33 dagar kvar här på skolan, och det känns konstigt... I vanliga falla längtar man ju bara efter att skiten ska ta slut, hehe, men nu är det en bitterljuv känsla av att man snart flyttar härifrån. Very strange indeed...

Haha, jag tar det härm ed England på allvar iaf ;) har nu i studiesyfte börjat läsa Harry Potter på engelska och såklart fatsnat så sjukt mkt i böckerna! Dom är ju hur bra som helst, att jag inte fattat det förut och gett dom en chans? Ska lätt ge bort böckerna i present till Viggo, dom skulle nog passa honom. fast det är ju bra om han lär sig läsa först, haha! Och jag hittad gamla kopior av olika engelskauppgifter i kopieringsapparten också. diom snappade jag snabbt åt mig, tänkte göra dom på tåget på onsdag... Jag är så duktig, shit pommes:P

Nu blir det sängen och några fler sidor Harry P!

ciao<3

karlskoga i mitt hjärta

är hemma på påsklov, och det är härligt :) man längtar faktiskt hem till allt det som man annars längtar bort ifrån när man varit här för länge; familjen, centrum, fiket och dom två stackars uteställena, hehe!

Det är konstig, för en av dom bästa partyhelgerna i stan hade jag faktiskt nu i helgen. man förväntar sig ju att det ska vara precis så tråkigt som det alltid är när man går ut här, men helgen hade en hel del spännande att bjuda på :)
på fredagen blev det Wickan med Jossan, Sandrus bananus, twins, alex o.co. På Wickan spelade karlstadbandet Molotov Jive, och det var faktiskt kul att se, dom röjde järnet :P Vi dansade hela kvällen och märkte nog inte riktigt hur lite folk det var där, men vafan, det var kul ändå!

På lördagen blev det Statt med Johanna och hennes vänner, det var också kul :) slutade med efterfest hos Martin tillsammans med Tomas och Alex, haha! vi 4 liksom, vilket gäng :P sen fick jag skjuts hem på mammas gamla helvetescykel av alex, han höll på och dö av mjölksyra, HAHA!

nu blir det mat snart här hemma, och så måååste jag försöka öva lite mer på min monolog! jag måste, måste, måste...

Ciao <3

april april, din dumma sill!

Shit, den här veckan har varit helt upp&och ner och jobbig och rolig och allting på samma gång!

vi har försökt tagit igen oss efter veckan i berlin som var asrolig men också jävligt jobbig. dels att supa varje kväll till 5 och sen gå upp 10 på morgonen tar ju på krafterna... sen att bo med 7 andra människor som har olika humör på morgonen och som vill göra olika saker. man kan bli galen, men eftersom klassen redan vet allas mörka sidor så gick helt ok ändå :)

Berlin såg ut som följande i korthet:
Måndag - anländer ca 20.30, köper tunnelbanekort och tar s-bahn till Heart of Gold (svinbra hostel!) där vi ksulle bo. Går och köper öl och en bratwurst på Friedrichstrasse, käkar den och dricker ölen. Vissa går ut och festar på en nattklubb i närheten, jag går och somnar, haha!

Tisdag - upp till frukost 10.00, går på Dali-museum som är bra och intressant, åker och köper biljetter till Bluemangroup inför kvällen. Köper lite mer öl! Går på Blueman Group på kvällen, det är skitbra och häftigt! Åker hem, festar och drar till underground-klubben Zapata som ligger nästgårds till vårat hotell. Det är coolt, dom har ett rör som sprutar eld i taket, och alla är fulla och glada :D

Onsdag - Åker med hela klassen och kollar in Berlinmuren. Går till Alexanderplatz och kollar tv-tornet, går på en marknad och ett köpcentrum där. Åker sedan till Kreuzberger och går runt på fiiina vintage-affärer och en jättesöt pappershandel (skräll...) piercar mig i örat, tjoho! Åker hem, festar, men det slutar på en bar där dansgolvet är stängt. hallå, var vi i berlin eller storfors??!! Går hem och ser typ 50 horor på vägen hem, all med stillettos, blont långt hår och korsetter över jackorna. yuck.

Torsdag - Åker på studiebesök till Grips Theatre som är väldigt intressant! Åker till Berlinerdomen och området därikrong, letar upp Neuse Museum för att kolla om det finns biljetter kvar till en modern dansföreställning med Sacha Waltz, men det är helt slutsålt. Fikar och gåro mkring i området. Hittar Bang Banf Club, ett uteställe som vi fått tips av från form&designare. Träffar på en kille som spelar i ett av bandet som vill att vi ska komma på kvällen, han är halv svensk-halv dans och pratar svenska!
Åker dit, såklart, på kvällen, men kommer försent så vi hinner bara se 1 låt typ... :P Träffar en väldigt söt dansk och verkligen är den bästa på att kyssas som jag nåonsin har träffat på (och kommer träffa på förmodligen, så bra var det!) ujujuj...:)

Fredag - Går på utställningen med Annie Leibovitz som är väldigt bra, en massa porträtt av kändisar och från hennes privata liv samt en dokumentärfilm. Åker runt lite med Jonas och Jessica, köper biljetter till ghost machine - a videowalk som senare visade sig vara något av det bästa på resan!


Nu till nu:) Idag (trumvirvel) fick jag beskedet från skolan i Colchester att jag KOMMIT IN! och elisa med! vi blev helt galna, och alla andra med, och sen dess har vi mest skuttat runt och varit lyckliga och inte vetat riktigt vad vi ska ta till oss. fatta, plugga musikal i tre år i england, få engelsk snygg accent och bli en jävel på sång, dans och teater. jag kan inte fatta det, men jag är lycklig:) men det är ju första april, så man kanske inte ska at ut allt än.... ^_^

Nu måste jag somna, imorn ska vi på barnteater hela dagen i Kalmar!

Natti på er allesammans! Pöss<3