lugnare tider!

det vankas helg, och den kunde inte ha kommit mer lägligt! är trött både i kroppen och knoppen (haha, vilket lågstadierim!!) så det ska bli gött att få sova lite längra på morgonen och hinna göra lite annat, typ packa och åka till bibblan.

idag hade vi sista lektionerna med danshögskolan, det blev modernt och impro först, sen efter fikat uppvärmningn med yoga och sedan partnering med lova. vi gjorde korreografin såå snyggt måste jag säga, så smooth och säkert, haha! önskar att man kunde spela in det, hade varit kul att se faktiskt...

efter e.m-fikat plockade jag och tomas ihop en massa grejer och gjorde iordning en provisorisk studio i ett nytt rum. I helgen är det ju audition här på skolan, och då behöver dom ha den vanliga studion- och musikrummet att öva i och erbjuda att kompa om folk vill öva sina låtar. Därför har vi nu en ny studio där Lova och jag ska sitta heeela söndagen och spela in vår radioteater och redigera lite om vin hinner! Om en vekca ska det vara klart att redovisas, så det är lite bråttom :)

ikväll ska Orsi och Hilda redovisa sitt projektarbete som är ett (en?) Performance. Det ska bli kul att se, och skönt att få vara pubik för en gångs skulle! Sen måste vi ställa iordning allt inför Lördagen, men det går nog snabbt förhoppningsvis...

Idag ringde dom från Kronhallen också och frågade om jag var intresserad av sommarjobb också! Pratade en stund och Norling frågade en massa om hur jag tänkt mig min sommart, om Hultan och om jag hade några referenser eftersom jag inte kommer kunna åka hem på någon intervju eller något... Tror inte jag ligger så superbra till just pga av detta, men man vet ju inte, kanske har man en chans på ett jobb! Hoppas, hoppas :P

Och i helgen ska det tackas JA till England också :P

Ciao!

house och mando

Hej bloggen.

Inatt drömde jag en väldigt märklig dröm.

Jag befann mig i Berlin tillsammans med Johanna som samtidigt var Jessica. Hon bodde där, och var tvungen att fixa med något, så hon släppte av mig i stan. Min uppgift där var att hitta något vi kunde göra på kvällen. Då kom jag på att Mando skulle spela i Berlin på kvällen, och turligt nog hittar jag helt plötsligt deras turnébuss, som ser ut som en vanlig lastbil för övrigt. Jag att jag kanske skulle ta å hänga på dom, å jag kastar in min jacka i baksätet, men då kör lastbilen plötsligt iväg. Jag kommer på att jag har min mobil i jackfickan, så jag tvingas springa efter lastbilen för att inte tappa bort den. Inne på ett byggarbetsområde (precis där Neuse museum ligger i Berlin!) hittar jag bilen, som nu är en vanlig bil, och bandet som står och hänger utanför. Jag går fram till Björn och säger "det här kanske låter lite konstigt, men jag har min jacka i baksätet på er bil". Därinne ligger någon i bandet och sover, så han måste väcka honom. jag ber om ursäkt, men snackar lite med dom om kvällens spelning osv innan jag går.
När jag har hunnit gå en bit får jag et sms till en telefon som inte är min, men som ligger i en jeansskjorta som jag på något konstigt sätt råkat få med mig i min egen jacka. det är Björns skjorta. i meddelandet står det "tyvärr kan björn inte komma till mötet då björn inte har sin mobil". då hittar jag en till telefon, som förmodligen då är björna.
jag springer tillbaka, ger tillbaka skjortan och telefonerna. då ramlar en till tröja ut, en svart hood-tröja, och landra på marken och bli smutsig. björn blir då helt galen och skäller ut mig efter noter och undrar hur fan jag ska kunna betala för det här nu! sen vänder han plötligt, som han bara drivit med mig, och säger "du kanske kan betala med dom där snygga conversen du har på dig *blink blink* ?" (jag har mina vita). sen fortsätter han och frågar " visst har du ett par röda också? med ett kentmäsrke på? *blink blink* dom har jag sett på en konsert!" jag förtsätter då och skryter lite om mitt tredje par converse, dom gröna, men sen vaknar jag....

så jäääävla skum dröm!!! och lång också, som ni kanske har märkt :P

mån-tis har vi haft danshögskolans elever här! dom har haft ca 4,5 timmer dans med oss per dag, klasser i modernt och house! och house är så jävla roligt!!! bygger på housemusik och dess rytmer, det är meningen att man ska kunna dansa det när man är ute på dansgolvet typ:P man har värsta gunget i kroppen hela tiden, det är askul!!

nu måste jag dra, har dans igen, men nu med samma gamla jocke ^^

valborg och maj

hej och hå!

om 10 minuter ska jag hoppa på bussen in till kalmar för att kolla på kalmar ff - häcken, så det här får bli ett kort inlägg!

Förra veckan åkte jag till GBG för att göra audition till PAS. Det gick sådär, monologen & sången gick toppen medan dansprovet var aaaaas svårt och jag mest skämde ut mig... men det var roligt iaf, lärde mig väl nått antar jag! kom in på deras förberedande 1-åriga utbildning som verkar bra, blev nöjd med att ha kommit in någonstans iaf :)

Sen drog elisa, jag och nadja till London! På två dagar hann vi shoppa i camden, misssa ett tåg, besöka två skolor bl a colchester som vi kommit in på, gå på musikal - Spring awakening och dricka öl!
colchester verkar toppenbra och det är till 99% bestämt nu att vi kommer börja där till hösten s¨det känns pirrigt och läskigt och galet och allting!!!!

Kom hem i onsdags kväll, hade två lektioner igår sen blev det grill och öl på kvällen! idag har lova och jag jobbat med vårt projektarbete och nu ska vi som sagt gå på fotboll. ikväll blir det nog film hoppas jag! :)

imorgon ska vi fira lova som fyller hedersvärda 23^^