torsdag

hej och hå!
idag var jag på mitt första arbetsförmedlings-möte! anita persson, en mycket trevlig kvinna, och jag satte oss ner för att prata jobb mm. Som jag redan hade förutspått verkar inte arbetsförmedlingen kunna göra ett skit, förutom att ge mig tips på mässor, rekryteringsdagar och hjälp med CV. Men bättre det än ingenting:) hahaha, lyckades nog iaf skaffa mig ett tvåveckorsjobb, och det är (trumvirvel) - att dela ut tidningen Metro på stan! kommer förmodligen sluta med att jag står och läser medan dom andra stackarna springer efter folk som vill ha tidningen. men vafan, det är ett jobb, och så svårt kan det ju inte vara?
Sökte precis ett jobb för LEGO också, hahaha, men det lär jag aldirg få:) men OM jag får det så blir jag överlycklig, för det är i England, precis väst om London, och då kan jag ju träffa Jossan (och hennse nya vänner) hur mkt jag vill:) men som sagt, det är nog bara en dröm, för det lär ju vara tusen personer som har sökt det där jobbet typ! och personer som har mer vana av kundservice än vad jag har... men jag har iaf sökt, så de så, sen får vi se vad det blir:)
ska iaf skriva in mig hos bemanningsföretagen också, så kanske det blir något napp där sen. och skicka ut ansökningar till städföretagen. och lämna in ansökan hos Donkan. och fixa anställningsbevis från HL. och och och!

men det är skönt att tänka på annat för en liten stund. allt är ju lite tungt nu, och det kommer nog inte bli bra på ett tag.  jag tog ett beslut, och det var det rätta, men av nån konstig anledning förtränger hjärnan mycket av det som gjorde att det blev såhär. istället koncentrerar den sig på allt det bra som varit och allt det man kommer sakna. men jag tog ett beslut, och det känns faktiskt som att jag egentligen inte hade något val...

tur är att jag ska träna lite sen, då får man skringra tankarna. sen blir det fikamyys hos sandrus bananus och lite terapi förhoppningsvis:) imorgon blir det en tur till kusinen, och lite fell-good snack, pyssel och god mat! sen är det helg och då ska familjen stensson vara barnvakt åt två busfrön. full rulle hela helgen!:D

pyss

onsdag

idag har nog varit en av dom konstigaste onsdagarna i mitt liv. ingenting har fungerat, inte datorn, inte jag heller. Ingen kan förklara det bättre än anna.

Call me free today, if you see it my way
Time on my side as well as my mind is
It's not with you for sure, no not anymore
I intend to stay away for good

It's just a matter how I define
My state of mind

Today is a good day

Without you company
i have so many holes to fill
at least seven nights a week killing time
i still feel fine i guess, my life was a mess
When i shared it with you
I was lonely.
no i'm just alone


It's just a matter how i define
My state of mind.

Today is a good day

Just a scratch on my ego
I get up in the morning
With a good plan tomorrow
I'll be keeping my mind cold
Until the evening
When the hours forget me
and the waiting awaits me
and voices of madness
from my subconscious
singing songs of the sadness
Today is a good day.

sibylla!

mmm, har precis klämt i mig en Big Meal från Sibylla, det smakade smaskens! och det var verkligen en Big Meal, fattar precis varför det går så bra för grabbarna som äger restaurangen, dom ger mig mat för en hel vecka!

idag kom första bloggandet från andra sidan nordsjön, dvs Englad - Surrey, in på blogg.se från Jossann. jag fick ne liten klump i magen/halsen, det måste jag erkänna, men den tvingade jag snabbt bort genom att tänka på att det faktiskt inte är så långt kvar tills vi ska dit:) har suttit här vi sega datorn å kollat flygbiljetter, varndrarhem mm hela dagen nu. det jag kommit fram till är att om vi ska flyga så billigt som möjligt, vilket vi antagligen vill, betyder det att vi får flyga skittider. dvs ca 21.00  stockholm-london, då kommer vi fram typ 23.30 i england. därför kanske dte är bästa att vi åker en torsdag, så man får hela fredagen till att göra saker. sen borde det vara bästa att åka 8.30 london - stockholm på måndagen sedan... då kommer vi undan jäkligt billigt skulle jag vilja säga, några hundringar kanske. väljer vi att flyga en bättre tid dit, men åka skittiden tillbaka, så hamnar vi runt 650:-  vilket också är helt acceptabelt!

jag har även hittat ett boende vid piccadilly circus där man kan bo flera stycken i ett rum fats i små hytter, "POD dorms". då ksulle boendet för 4 nätter, dvs torsd natt till sön natt, gå på runt 1000-lappen. då slipper vi tunnebana också, det är ju ett +!
http://www.piccadillyhotel.net/hostel-london-images/pods2-beds-big.jpg

och sen, det bästa av allt, är att jag har kollat flyg mm til thailand! billigast fanns för typ 5000-6000, just-nu biljetter iofs. men sen kan man även planera sin egen jorden-runt-resa genom företaget jag kollade hos, kilroytravels.com. den skulle kunna se ut som följande:

  • stockholm-bangkok  stanna i bangkok i 3 dagar, göra staden
  • bangkok - huset   dit tar vi oss landvägen, med buss eller tåg, stannar på vägen när vi känner för det. ca 2-3 veckor
  • huset - australien åker till sidney, hänger med på en äventyrsresa som anordnas av kilroytravels, ca 10 dagar. Tar  kanske en vecka till för att lära oss surfa
  • australien - stockholm åker hem till sverige
men man kan ju verkligen undra vad en sån här resa går på! det är det vi måste ta reda på, ska kolla om man kan beställa en resekatalog från dom^^

okej, jag inser att jag är hysterisk just nu kring det här med resandet, men jag är så uttråkad och jag har faktiskt inget annat att fylla min tomma, tråkiga vardag med!
                                 

om du lämnade mig nu

skrev nyss ett långt inlägg om jossan, london, resor, att göra det man vill, om hur viktiga vänner är och om att jag skulle gå ohc måla naglarna, men det försvann och jag orkar inte skriva om det, så det blir en textrad istället...

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad 
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

long time no see

nee, nu har jag varit väldigt väldigt dåligt på det här med att blogga! kommer inte ens ihåg senast jag skrev ett inlägg... men nu är det dags igen! (konstigt, man verkar alltid vilja skriva när man mår lite kasst, fast det är väl psykologiskt bevisat att det är bra att skriva av sig, so here we go!)

helgen var fylld av det flesta känslor. fredagen var bara såå mysig, var så längesen vi hade en riktig tjejkväll, med en massa garv och sexskämt^^ 10 girliegirls hemma hos sandra, drack te, åt scones och kollade på en förvånansvärt dålig "Linas dagbok", det kan väl inte bli bättre? Emelie, madde och jag pratade resplaner, det låter väldigt lovande mina damer;) jossan snackade London, och vi var avundsjuka (iaf jag).

I lördags var det inflyttningspartaj hos Sanna och Jonatan. shit vad fint det var, helt sjukt vad bra dom fått i ordning! jag blev otroligt imponerad^^
kvällen bjöd på dans, bra musik, mycket Timbaland, en lite halvtaskig fylla, men ändå fullt tillräcklig trots att man för vissa är "torr". Madde, mli och jag drog ut till lekparken och gungade, kollade på stjärnorna som konstant ville dela på sig och pratade kärlek. Sen kom securitas och så blev det ju som det blev. och jag fick se en del oroande grejer som jag verkligen hoppas inte ska utvecklas! sen var den kvällen förstörd, robin och jag knallade hem, jag gjorde mackor som jag tappade på mina nya shorts, och resten försvann i en dimma i landet mellan natt och dag, sömn och vakenhet.

På söndagen blev det fotboll för hela slanten! Huliganerna AIK och Black Army hade intagit Örebro, och bra som jag är som köpt biljetter i present till bobbin var själklart med för att inkassera presenten;) jag tog kort, äcklades åt svettlukten som kom från gubben bredvid robin, åt korv och drack Loka, klappade åt de fina 5 målen som blev under matchen (4 till AIK, 1 till ÖSK) och läste om spelarnas drömyrken, typ "dataspelsrecensent", hahaha:P sem bar det av hemmåt, där det blev god kvällsmat direkt från grillen. mamma och jag kände oss sugna på en film, så vi plockade fram en vi fått genom nån tidning, Romance and Cigarettes. Vrldens konstigaste film! och på snudd till mjukporr var det också, lite väl grovt språk till och från måste jag säga! för att släta över efter den tryckta stämningen efter filmen kollade jag på Pochahontas. och det var så bra:) jag drömde mig tillbaka till när jag var liten och önskade att jag också var en indian som kunde smyga fram ljudlöst mellan grenar och gräs, för att stöta på en mystisk främling från en annan kontinent, grrrrr! tänk om livet kunde vara så ändå:)

sista veckan på jobbet också, det gör mig lite stressad. ska det bli transcom nu, eller kan något eller någon komma och rädda mig? det vet inte du, och inte jag, inte än. men jag hoppas fortfarande.
för tillfället känner jag mig allmänt deppig när jag tänker på året som kommer. skolan började idag, men dit kan man inte gå längre, och jag vet fan inte vad jag ska göra istället! man man bara kunde ha året planerat för sig, som jossan har, då slapp man fundera så mycket!  jag ägnar mig därför åt sånt jag kan påverka i nuet, dvs mina ansökningsprover som jag ska skicka till skolorna. Idag har jag tex gjort en affisch för en Mando-spelning, en uppgift jag ska skicka upp till Bollnäs i April! Inte ens det vet jga, vad jag vill bli. Musiker? Fotograf? Grafisk designer? Ljudtekniker? Transcomare? Jag vet inte!

nu måste jag städa mitt rum, sen får det nog bli en Disneyfilm till, det är det enda som får mig på andra tankar, på bra tankar, just nu....

"Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

And if you go,
I wanna go with you
And if you die,
I wanna die with you
Take your hand and walk away

Such a lonely day
And it's mine
It's a day that I'm glad I survived"