med vinden i håret

inte kunde jag tänka mig att man får så ont i benen av att åka på en träbräda nerför storstenshöjdens vackar. men det gör det, verkligen! speciellt efter två dagars step som gjort benen extra trötta. värst var nästan ankarliften, häll nästan på att få kramp för fasen! men kul var det iaf, så kul att man undrar varför man inte gör det mer och oftare än man gör. svaret är väl fattighet och tidsbrist, ingen bra kombination när det gäller sånt här... skulle verkligen vilja vara borta en hel vecka och åka, helst med andra snowboardåkare (hamnade efter pappsen å brorsan hela tiden idag, beror det på snowboarden eller beror det på mog?!). Runt nyår skulle sitta fint, och sen kunde man vara lite kung i baren på afetr-skin:D men det är ju för sent nu, får göra en plan inför 2008 istället:P

Var och plockade ner jossans och min fotoutställning idag också, nu är de klart! så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med alla fina bilder... en del ges väl bort till personerna på bilderna antar jag:) men en del får nog sin egen lilla plats på tavelramen, så nu får LP-skivorna ge upp sina platser:P

imorgon är det brädspelskväll igen, som vi gör ett nytt försök med:D ska ta med jenga, så får vi se vem som  är fingerfärdig! TP verkade inte så många uppskatta tyvärr, så jag får väl plocka med nått annat än det också... meen nu är det mat här hemma! blir äcklig lövbiff med ris, men vad fasen, jag är hungrig! sen har jag godis som ligger och väntar, choklad och annats smått och gott^^ 60% choklad faktiskt, nu kanske kakaoplockarna i afrika får lite mer pengar i påsen tack vare mig! eller inte. jag gjorde ett gott försök iaf:)

och som vi alla vet, fredag är den bästa!

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's friday
I'm in love



trååkig dag!

idag har jag bara suttit och ätati överblivna nötter som sandrus bananus och jossan lämnade här igår... och jag har iofs städat, men det räknas inte som något betydelsefullt och intressant.
   ska träna sen som tur är, så jag får aktivera mig lite. robin lanar, så honom får man ju ingen kontakt med. sen har mitt msn harvat som fan idag, det går liksom inte att öppna upp det. jag trycker och trycker på ikonen men inte händer de nått! så förlåt alla ni som kanske skrivit nått till min under dagen, jag kan ju inte svara!
  Igår var det bakning av scones som gällde! jag fick plocka fram min finfina loppis.tekanna när jag insåg att vi inte hade någont annan. värsta klippet, 10 spänn på loppis för en superfin aladin-liknande tekanna;) loppis is the shit! kommer vara stammis på myrorna när jag flyttat hemifrån:D
och de blev melodifestivalen, än en gång, där måns och idol-sebastian gick vidare. hahaha, kortaste luggen jag sett! han var snyggare innan... måns var lika slisk som vanligt och av nån konstig anledning så liknade alla deltagare Darin^^ darin själv såg mest gay och vinögd ut, haha:D nanne sjäng om kyssar i en låt som var skrämmande lik george michaels "I got to have faith", Shirley Clamps låtskriverska som nu står på egna ben lär som Shirley, och Magnus Carlsson borde klippa av nakenhund-luggen. Ja, det var en liten summering av den deltävlingen det! När alla vännerna gått hem (fint citat ut gyllenetiderlåten) så kunde jag inte sova. datorn var upptagen så de fick bli lite inspelad musikal som sövningsmedel. hämtade mamsen och pappsen vid 1, kollade klart på musikalen och somnade. 
 
lov nu, men jag kan nästan inte njuta. jag känner att jag drunknar i alla måsten... varför ger alltid lärarna ut massor av läxor precis innan lovet? borde vara straff på sånt.