nedräkningen börjar: 26 dagar kvar

Shit vad längesen det var jag skrev på den här bloggen! Men eftersom alla mina fina vänner har börjat skolan/börjat jobba i andra städer igen så kanske det är på tiden att jag uppdaterar lite här, om någon skulle vilja veta vad jag har för mig :P

I veckan jobbar jag eftermiddag 14-22 IGEN, och det gör mig helt socialt handikappad! Dom enda jag hinner träffa är dom på jobbet, och mamma som brukar vara vaken när jag kommer hem. Och det tar fan död på mig! Speciellt när det inte är så långt kvar innan jag flyttar. Man villl ju hinna umgås så mkt som möjligt med alla, inte bara packa jävla Brandman hela dagarna!!! Men på fredag gör jag sista dagen, halleluja, och sen bli det förmodligen Sthlm i helgen med Madde, Emelie och Carro! Ska kanske gå på Ciskus Cirkör och fördiva tiden med fika och loppis på Söder :)

Kan inte riktigt fatta att det bara är 26 dagar kvar i den här sketna hålan, som man konstigt nog ändå längtar tillbaka till gång efter gång! Blir så nervös av att tänka på allt, och när man ska gå och lägga sig snurrar allt runt tio gånger om i skallen.. det är därför jag sitter här istället, hehe, och snurrar in skiten på bloggen.
Elisa vill att vi ska försöka få tag på en egen lägenhet så fort som möjligt, så vi slipper bo på Campuset. Det vore ju  så skönt! Fast å andra sidan är det en fördel om man vill lära känna folk snabbare, vilket man vill såklart, så det är svårt det där... men vi lär ju få bo på campuset några månader iaf, så vi kommer in i det lite.
Måste ringa Folksam och fixa en studieförsäkring också, så det är väl bara att ställa in sig på telefonkö nån dag här i veckan.
Sen måste jag fundera lite mer exakt på vad det är jag ska ta med mig / skicka i flyttlåda. 25 kilo får jag ta med mig på planet. HAHAHAHA, jag har nog 25 kilo skor typ som jag skulle vilja ha med mig! men det går ju inte. fyfan vilket mission impossible det kommer vara, suck suck suck....

nee, nu måste jag sova.
PÖSS