då var det söndag igen

för mig är ju nästan alla dagar desamma eftersom jag inte jobbar. när helge n väl kommer så är det precis om vilken måndag eller torsdag som helst. men, en dag utmärker sig mer, och det är Söndagen. Varför? Jo, för att det är då man är bakis, och sånt märker man ju ganska enkel, det är ju inget som går en förbi direkt.

Igår var det fest för Emelie som fyllde 20och vi firade rejälvt! vi startade med lite välsmakande taco som vi själv tillagade tillsammans och lyssnade på Håkans nya :) sen öppnade vi vinerna, bytte till lite mer partymusik, sjöng "ja må hon leva" osv.
När förfesten närmade sig sitt slut såkom ju såklart diskussionen upp, statt eller direkt på efterfesten? det slutade med efterfest i henriks tomma lägenhet med maria, sofie, sussie, sanna å jonatan, hur trevligt som helst, och det kändes faktiskt ärtt värt att spara 150 spänn och att slippa se ett pisamt EMD, hahahaha!!!

Idag är man ju såklart lite seg, men jag laddar med godis och reprisen av Talang:P senare blir det fotokurs och ett till kalajs inne i örebro. längtar efter smörgåstårtan, mumma!!

nu blir det lite mer talang och mer garv:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback