När showen är slut!

Hej bloggen.

Den här veckan har snart kommit till sitt slut, och det är snart Maj!

Veckan har i stort sett mest gått ut på körrep. Vi repade i måndags, i torsdags, i fredags  och även igår innan konserten. Måste säga att jag känner mig lite sleten i halsen nu när allt är över, men det var såå värt det!

Trots allt detta körande har jag faktiskt hunnit med en del annat, i fredags efter det 4 timmar långa körrepet (!) blev det lite vin och sedan Battle of Rock. Grabbarba rockade som aldrig förr, jag hade en ny röd klänning som bara är så snygg, och det var faktiskt ovanligt mycket folk på Wickan! Eftersom jag skulle upp och vara med på konserten dagen efter så blev det ingen efterfest, men ärligt talat var det ganska skönt att få komma hem och sova, det var en slitig dag...

Konserten igår var helt underbar och blev så lyckad! Bregår'n var fullsatt, satt t.o.m folk i trapporna i aulan. Alla på scenen var laddade, mycket tack vare den ähärliga stämningen som vår dirigent Ulf skapat tillsamman med Michael Bäck som jag tror var producent för hela härligheten! Såå mysiga månniskor, jättekul att få vara med och göra konserter med dom, var även med när de hade hand om en ABBA-konsert här i stan.

Alla Teds bästa låtar var med, som Sol, vind och vatten, Jag vill ha en egen måne, För kärlekens skull, Himlen är oskyldigt blå (där jag aldrig kan säga vad som är melodi och vad som är stämma eftersom Maria och jag sjungit den så många gånger!), min nya favorit Öppna din himmel, Låt kärleken slå rot och många fler. Men bäst var nog Satellit, då släppte Ulf, dirigenten, ut sitt långa hår och rockade loss, hoppandes och luftgitarr-spelande, HAHA!
Blev en del garv i kören kan man säga :) Skulle verkligen violja jobba med sånt, åka runt och göra roliga konserter tillsamman med orkestrar, körer och artister, Fy fan vad kul!!! Men jag är glad att jag iaf kan vara med som körsångare. Förhoppningsvis blir det en konsert till i höst eftersom det var så många som inte fick biljett den här gången, då ska jag garanterat åka hem för att vara med! Dessutom tyckte Micke Bäck tt vi var så bra i kören så att han förmodligen vill göra något mer med oss :P

    


Idag när jag vaknade kändes det nästan som dagen efter man kommit hem från en resa. Lite småtomt, för man har ju ändå jobbat så hårt och intensivt under en period, och sen är allt över. Fan, jag vill verkligen leva det där livet ju!! Får hoppas att jag får jobba med som i framtiden, då som professionell, haha!

Idag är det sista fotokursen, lite skönt ska det bli men jag ska försöka tvinga mig att fota lite mer nu när jag har tid!
Vi ska ta med kamerorna för att göra en liten fotoövning, tror att den kommer gå ut på att fota människor på nåra håll vilket alltid är lite läskigt :S Men övning ger väl färdighet som man brukar säga!

Hoppas verkligen att jag får plats på Svettisen ikväll också, för jag känner mig lite lite sunkig efter alltför mycket vin, för lite träning och för mycket snabbmat och glass!

Nu ska det bli andra bullar!

" Jag vet en vän som bor i huset intill
Och hon har lovat mej allt va jag vill
mmmhm.. jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
vi borde få det bra

när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be  (come give me love, come give me love)

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar "

Kommentarer
Postat av: emelie

vad roligt att det gick bra med konserten! grattis!

2008-04-27 @ 13:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback