Life is a Cabaret, old chum, come to the cabaret

Nu är det musikalvecka!

Vi har ett mål: att se en musikalfilm varje kväll. Igår såg vi Dreamgirls (inte så bra) och idag ska vi se Cabaret!
Vi började med en gammal musialklassiker´idag på kören, One heter den, och till den fikc vi också lära oss en dans som vi ska jobba med så att vi både ska kunna sjunga och dansa samtidigt. Så jääävla jobbigt, men roligt :) Det är verkligen en utmaning! Samtidigt som vi håller på med det här temat så har även gestaltning, och vi jobbar med våra karaktärer som vi håller på och bygger. Tills imorgom ska vi ha skrivit en monolog till vår karaktär, och jag är i stor sett klar med min vilket är väldigt skönt!

Igår hade vi en Bertil Goldberg här som pratade om muskalens historia tillsamman med Thomas vilket var väldigt intressant! Vi fick titta på en massa olika klipp från Broadway- och West End musikaler, men även från en del svenska musikaler som man inte en visste fanns! När man tänker svensk musikal tänker man ju bara Björn&Benny, men det finns faktiskt annat :P

Jag borde hoppas in i duschen, men orkar inte riktigt.... snart är det mat, och efter det gitarr, då ska vi spela apans sång ur djungelboken, hehe!
Längtar lite till lovet nu faktiskt, ska bli skönt att komma hem en sväng igen :) Är lite sugen på att se Spring Awakening som dom spelar på Värmlandsoperan i k-stad, verkar vara en intressant musikal!

Nej, dushen nästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback