It ain't easy to behave in the spotlight

shit, det är två veckor sedan jag skrev här! Tiden går och jag har så mycket att göra hela tiden, så jag hinner helt enkelt inte!

I veckan har vi repat, repat och repat. Var helt sjukt utmattad i mitten på vecka och trodde aldrig att jag skulle klaar av att ladda tills på fredagen, men sen vände det och jag blev piggare och piggare. Så i fredgas var det äntligen dags för Konstnatte, ett evenemang som drog runt 300,000 personer till Öland i år.

Vi hade en 40 minuters lång föreställning med tema på etnisk sång, afrikans och modern dans och storytelling. Vill man se slutnumret på föreställningen kan man gå in och kolla på ölands musikteaters hemsida och klicka sig vidare till vår myspace-sida!

Det var sjukjt kul att uppträda, vårt första riktiga framträdande med klassen. Vi gjorde två förställningar, och de gick skitbra båda två! Var väl runt 80-100 pers som kollade varje gång, vilket betyder att hela Liedbergssalen var packad!

Idag har vi varit i Kalmar och på Högalids folkhögskola och kört föreställningen för dom. Till jul ska vi sammarbeta med deras musikklass, och det här var första mötet med dom eleverna. Det var hur kul som helst! På onsdag kommer dom hit och har musikcafé, ska bli superkul att höra dom sjunga och spela och se om dom är bra eller inte, haha:PTydligen hade vi imponerat på dom idag iaf, det känns bra!

Den ähr veckan är full av saker att göra också, imorgon åker vi till Växjö och regionteatern för att se en provföreställning av en pjäs som har premiär på fredag, skriven av Jonas Hassen Khemiri. Sen ska vi få en rundvandring på teatern och så. Ska bli superkul, värsta lilla utflykten med da class, hehe:P

Nu är det snart dags för middag, korvstoganoff blir det tydligen, mumma! Ska senar knåpa ihop ett litet info-blad som vi ska skicka ut till företag och andra intresserade, så vi kan börja få lite sångjobb, luciatåg mm inplanerat. Måste börja tjäna pengar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback