en vecka som är sådär!

vet inte vad felet är, men den här veckan känns inte helt ok hittills... kanske är det det att man nyss varit hemma och haft det gött och umgåtts med sina käraste, eller att man nu måste ta tag i sig själv och inte fika hela dagarna/äta sibylla. Problemet här är ju att man inte har samma trygga, fina kompisgäng som man har därhemma (eller iaf hade under readingweek). här är det nadja, elisa och kanske 3-4 till som man känner att man kan umgås avslappnat med, om jag ska vara ärlig. Man känner sig så jävla tråkig hela tiden för att man blir en helt annan person på engelska än vad man egentligen är! det är sjukt, men språket förändrar ens personligthet på ett sätt, för man kan inte uttrycka sig obehindrat med sig egna ord, man använder bara någon annans ord känns det som, som man läst i en lärobok eller hört på tv typ.

Men ikväll är det Guy Fawkes, en högtid här i England där man firar att Guy Fawkes, en man på 1600-talet nån gång, inte lyckades sprägna parlamentet som han planerat att göra. Så man tänder brasor och smäller smällare och tar en öl :P
Och på lördag ska jag och Najda förmodligen dra in till London och se Les Miserables och gå på Harrods och glo, hehe :P och det ska bli jäkligt gött faktiskt!

nu blir det matlagning, ska göra piroger ikväll :P

Kommentarer
Postat av: ko

det löser sig wannabe-muslimen! du kmr oxå hitta dina ord och du behöver faktiskt inte fler än 7 nära vänner :)

OCH JAG HOPPAS DU BEFINNER DIG I EN PARK IKVÄLL MED ALLA FIREWORKS!! pussss! (och skicka ditt jävla nr;) )

2009-11-05 @ 20:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback